Keikkakalenteri / Bändit ja keikat

Toppila Doom Convention II

16.11.2019 klo 20 - 17.11.2019 klo 02:30

Jälleen on tullut se aika vuodesta kun luonto alkaa vetäytymään itseensä, värit menettävät hohtonsa eikä valoa ole paljoa tarjolla. Tekisi mieli vaan vetäytyä suljettujen verhojen taakse, ja unohtaa kylmä maailma. Myös aistien turruttaminen helvetin raskaalla musiikilla voi tulla kysymykseen. Sitä kaipaa ymmärtäjää ja tulkkia tuskaansa, joka näinä vuodenaikoina ottaa valtaansa. Eristäytyminen. Yksinäisyys.
Mm. näihin teemoihin poraudutaan lauantaina 16.11, kun Oulun Toppila Klubilla rouhitaan doomia, heviä, stoneria ja sludgea - sekä kaikkia näiden välimaastosta- neljän bändin voimin.

Fall of the Idols - kaverien kesken FotI- on Torniossa vuonna 2000 perustettu, perinteisen doom metalin nimeen vannova 6-henkinen poppoo, jonka toiminta hyytyi vuonna 2012 julkaistuun kolmanteen pitkäsoittoon. Nyt olemme kuitenkin hetkeksi aktivoituneet uudelleen, sillä olemme päättäneet julkaista viimeisen levymme ennen kuin bändi haudataan virallisesti. Se kauan siinä todellisuudesta kestää, on vielä mysteeri. Tarkoituksena olisi esitellä sekä uusia, ennen julkaisemattomia kappaleita, että sekaantua vanhoihin mateluihin.

https://ihate.bandcamp.com/album/solemn-verses

Wolfshead on vuonna 2012 perustettu oululais-yhtye, joka ammentaa saundiinsa vaikutteita vanhasta 70-80 luvun taitetteen hevistä ja doomista, suurimpina vaikutteinaan ehkä Black Sabbath, Pentagram, Pagan Altar, Mercyful Fate, Motörhead, ja loputtomat kitarasoolot.
Tämä on bändin ensiesiintyminen kotikaupungissaan uudistuneella kokoonpanolla.

https://wolfsheadfinland.bandcamp.com/

Earthbound Machine on kvartetti kehäkolmosen sisärenkaasta, ja saapuu jälleen ilahduttamaan oululaisia ystäviään puolentoista vuoden tauon jälkeen. Bändi yhdistelee varsin painavalla kädellä soundiinsa elementtejä kaikista doomin alalajeista, jonka kruunaa vaikuttavat ja voimalliset puhtaat laulut, jotka tekevät kokonaisuudesta suorastaan vastustamattoman.

https://earthboundmachine.bandcamp.com/

Boar tuskin oululaisille pörinäpäille esittelyjä kaipaa, sillä todella aktiivisella keikkailulla ja live-energiallaan bändi on varmistanut että on ajankohtainen, missä ikinä vetääkään.

https://boar.bandcamp.com/

Liput tapahtumaan maksaa 8€, ovet aukeaa klo 20. Tarkemmista aikatauluista ilmoitamme myöhemmin.


http://www.ykanpub.com

SIJAINTI

Toppila Klubi

Kapteenintie 24, Oulu

JÄRJESTÄJÄ

Toppila Klubi

Liput

peruslippu
8 €