Kulttuuri / Konsertit

Virtuaalitapahtuma: Taustatarinaklubi

31.05.2020 klo 16 - 17:30

Taustatarinaklubi: Iina Palokangas & Inga Söder

su 31.5. kello 16.00 - su 31.5. kello 17.30

 www.virtuaalikirkko.fi

Oulun tuomiokirkkoseurakunta ja Taustatarinaklubi tarjoavat musiikillisen kevätjuhlan. Vanhassa pappilassa kuvatulla keikalla esiintyvät oululaiset laulaja-lauluntekijät Iina Palokangas ja Inga Söder. Taustatarinaklubin hostina tunnettu Iina Palokangas esittää suomenkielistä musiikkiaan duona kitaristi Petri Kuuselan kanssa. Inga Söderin seurana jazzsäveliä luovat kitaristi Into Koponen sekä trumpetisti ja pianisti Tapio Maunuvaara.

Viime vuosina suuren suosion saavuttanut Taustatarinaklubi on tunnettu lämminhenkisestä tunnelmastaan ja lauluntekijöiden elämänmakuisesta musiikista. Kuukausittain järjestettävällä klubilla on vieraillut musiikintekijöitä Suomen eturivin artisteista tuoreimpiin tulokkaisiin. Taustatarinaklubi on osa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön toimintaa. 31.5. virtuaalisesti lähetettävän keikan jälkeen Taustatarinaklubi jää kesätauolle, mutta palaa Vanhaan pappilaan syyskuussa 2020.

 Iina Palokangas on oululaislähtöinen laulaja-lauluntekijä, joka ihastuttaa sielukkaalla äänellään ja vahvalla läsnäolollaan. Suomalaisesta nykyrunoudesta vaikutteita ottavan Palokankaan vahvuuksia kirjoittajana ovat rehellisyys ja kyky luoda maisemia, joissa kuulijalle jää tilaa tuntea ja peilata omaa sisäistä maailmaansa. Vuodesta 2012 lauluntekijän musiikkia on kuultu niin klubikeikoilla ja festivaaleilla, kuin kirkkokonserteissa. Oman yhtyeensä ohella Iina Palokangas on laulanut Emma Salokoski Voices -lauluyhtyeessä sekä solistina bilebändeissä.

Inga Söder on rovaniemeläislähtöinen laulaja, lauluntekijä ja laulunopettaja. Hänet muistetaan muun muassa Tartu Mikkiin, sekä vuoden 2013 The Voice of Finland -ohjelmista. Inga oli Linnan juhlien Kaartin Combon ensimmäinen naissolisti ja hän on esiintynyt useiden eturivin artistien kanssa, sekä arvostettujen orkestereiden solistina. Ingan ammattitaitoinen esiintyminen häikäisee laulutaidolla, lumoaa yleisönsä ja nostattaa aidon juhlatunnelman. Inga toimii Oulun Pop & Jazz konservatoriossa laulun lehtorina, valmentaa tulevia laulajatähtiä, sekä pitää Hengitä Hyvinvointia –hengityskursseja. Monipuolisen laulajan tunnelmallinen ”Stream Carries” -debyyttialbumi on julkaistu loppuvuodesta 2016.


https://www.oulunseurakunnat.fi/tapahtumat/2020-05-31/taustatarinaklubi-iina-palokangas-inga-soder

Liput

Vapaa pääsy